Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Berzsenyi utcában három önkormányzati lakást tud a városvezetés felújítani. A műszaki átadás-átvétel megkezdődött, a családok akár a hétvége során visszaköltözhetnek a korszerű és modern lakásokba.

A Honvéd-program keretén belül nyolc önkormányzati bérlakást újít fel a város: a Berzsenyi utcában három, a Paizs utcában öt ingatlan érint a beruházás. Az egész nyáron folyó munka meghozta gyümölcsét, ugyanis hamarosan már visszaköltözhetnek a bérlők a Berzsenyi utca 8/B., 10/A. és 10/B. szám alá.

A műszaki átadás-átvétel már megkezdődött, kedden pedig a városvezetés és a bérlők is megtekintették a megújult környeztet. Farkas Éva Erzsébet polgármester elmondta, a pályázatnak köszönhetően a bútorzatban és az udvarrendezésben is segítséget tudott nyújtani a város. Sánta Sándor, Honvéd városrész képviselője nélkül nem valósulhatott volna meg ez a program: a városatya elárulta, a várakozását felülmúlták a felújított lakások.

Silye Zoltán, a Silye és Fiai Kft. ügyvezetője hangsúlyozta, az építkezés során azt szerették volna elérni, hogy a visszaköltözők ne azt érezzék, hogy szociális bérlakásokban fognak lakni, hanem mindenből a legjobb minőségű alapanyagokat használtak, illetve a legújabb energetikai előírásoknak is megfelel majd. Szőllősi Béla műszaki ellenőr hozzátette, a munka még mindig folytatódik, hiszen további 11 épület átadás-átvételre kerül még sor az év végéig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest