Folyamatosan bővül az MR Power Sportegyesület tagjainak száma: a klub főleg az erő- és küzdősportokat űzőknek alakult meg, azonban az alapítók minden sportkedvelőt várnak, az összes korosztályból.

Hivatalosan is bejegyzett klub lett az MR Power Sportegyesület, ahová az olyan sportolni vágyókat várnak, akik az erő- vagy küzdősportokban – kick-bokszban és thai bokszban – képzelik el a jövőt, vagy csak szeretnek sportolni és tartozni valahová. Az egyesület tíz fővel alakult, de Majoros Róbert alapító elárulta: nagy az érdeklődés irántuk Makóról és a térségből is.

– A legutóbbi testületi ülésen született arról döntés, hogy a képviselő-testület támogat minket, hogy jobban tudjunk működni, illetve tudjunk miből gazdálkodunk. Ezt meg is szeretnénk köszönni nekik – fogalmazott Majoros Róbert.

Az egyesület célja között szerepel, hogy még több embert tudjanak megszólítani, motiválni a mozgásra. A nyár folyamán a királyhegyesi óvodásoknak is tartottak bemutató délelőttöt, de mindenképpen szeretnének még több ilyen programot szervezni.

Majoros Róberttől megtudtuk, hogy a csatlakozni vágyók nála vagy Marton Gergelynél jelentkezhetnek.

Borítóképünk a nyári bemutatón készült.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest