Csöppet sem kell szégyenkezniük a hét végi vereségért a makói lányoknak, hiszen a Makói KC csapata a bajnokaspiráns Gyulasport NKFT csapata ellen álltak pályára. A jó játékuk ellenére nem találtak ellenszert a gyulaiak gyors indításaira. A kép egy korábbi mérkőzésen készült.

Makói KC-Gyulasport NKFT 21-36 (8-21)

NBII/DK, női felnőtt kézilabda mérkőzés, 50 néző-
Vezette: Kapás Krisztián, Palásti László, versenybíró: Fekete Szabolcs József
Makói KC: Kádár/kapus/, Kiefer 3/1, Nagy 5, Paska 1, Szél 1, Bozsó, Dénes Dominika 2, Dénes Dorka 2, Hadobás 1, Szűcs, Rácz, Antal 6/1.
Kiállítás: 5/5

Szabó Attila: – Mérkőzésről mérkőzésre javul a csapatunk teljesítménye. A bajnokaspiráns, jelenleg a bajnokságot is vezető Gyula ellen, néha már jó játékkal, de alul maradtunk. Az ellenfél gyors indításai ellen sajnos nem volt ellenszerünk.

Makói KC-Gyulasport NKFT 30-38 (15-17)

Női ifjúsági III. Osztály/DK csoport 50 néző-
Vezette: Kapás Krisztián, Palásti László
Makói KC: Kakuszi, Pál, Leczki/kapusok/, Bozsó 1, Dénes Dominika 3, Dénes Dorka 5/1, Hadobás 13/1, Halasi 2, Rácz 3, Szűcs 3
Kiállítás: 8/7

Balázs Erika: – Dicséret illeti a játékosaimat, mert az apróbb-nagyobb sérüléseik mellett, az „érdemtelen kiállítások”ellenére nagyot küzdöttek végig ezen a mérkőzésen. Számos remek megoldást mutattak be, de a technikai hibáinkat könyörtelenül kihasználta „könnyű gólszerzésre” ellenfelünk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest