Templommá vált a Hagymaház az ünnepi hangversenyen, családi napot szervezett a Makói Nagycsaládosok Egyesülete, megnézték a makói honismereti kör tagjai az Emlékpontot – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Johann Sebastian Bach egyházi kantátái csendültek fel vasárnap este a Hagymaházban az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus előadásában. A Zene Világnapja alkalmából tartott hangversenyen a legendás zeneszerző műveivel ünnepelhetett a makói közönség.

A Makói Nagycsaládosok Egyesülete egy remek hangulatú családi napot szervezett a Flórián házban: amíg a szülők finomságot főztek, addig a gyerekek játszottak, rajzoltak. 

A Makói Honismereti Kör csoportja látogatta meg szombat délután az Emlékpontot. A látogatás során a makói vendégeket megfogta a múzeum modern hangvétele, s az, hogy az országban egyedülálló módon egy vidéki város az 1945 utáni történelmét mutatja be a látogatóknak. 

Három arany, három ezüst és három bronz érmet nyertek a magyar versenyzők a szakmák Európa-bajnokságán, az EuroSkills Budapest versenyen.

A mai napot a Gorillaz dalával indítjuk, Daniela Andrade feldolgozásában!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest