A Makói Nagycsaládosok Egyesülete egy remek hangulatú családi napot szervezett a Flórián házban: amíg a szülők finomságot főztek, addig a gyerekek játszottak, rajzoltak. 

Családi napot szervezett a Makói Nagycsaládosok Egyesülete, amelynek mottója a “Gyermekeinkkel töltött idő nagy kincs” volt. Marsiné Bánó Krisztina, az egyesület elnöke elárulta, azért is szeretnének minél több ilyen és ehhez hasonló programot szervezni, mivel a gyerekek gyorsan kirepülnek a családi házból, ezért minden perc fontos.

– Az én gyerekeim már felnőttek, így tudom, milyen hamar eltelik az idő. Nagyon rövid, amíg velük tudunk lenni – fogalmazott az elnök.

A délelőtt során a családok felfedezték a Maros-partot, sétáltak a tanösvényen, majd később a Flórián házban folytatódott a program: amíg a szülők paprikás krumplit készítettek, addig a gyerkőcök a szabadban játszottak, mókáztak együtt, de voltak olyanok is, akik inkább bent rajzoltak, festettek.

A nagycsaládosok számos kedvezménnyel élhetnek napjainkban. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete egy kártyát is alapított, amelyet már Makón hat helyen fogadnak el: Asztalosné Gazsy Veronika elmondta, a városban a Hagymatikum, a József Attila Városi Múzeum, a Kalandpart, a Bar-Zak Szőnyegmosó, a Kis Bagoly Étterem, illetve az Oázis Panziónál élhetnek a nagycsaládosok további kedvezménnyel.

A Család és KarrierPONT is támogatja a makói egyesületet. Nemrég egy gardróbfrissítést szerveztek, ahol tanszereket és ruhákat is ajánlottak fel a kint megjelent édesanyák. Dömösi Emese, a karrierpont vezetője a délelőtt során egy tanszercsomagot nyújtott át Marsiné Bánó Krisztinának.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest