Sportnap és tűzvédelmi bemutató volt Földeákon, egészségnapot szerveztek a Kassai utcai óvodába, a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola nyílt napot tartott a tankertjében – tegnap ezekről is olvashattak nálunk. Mutatjuk is!

Újra támogatják a makói hagymatermelőket: számolt be róla Czirbus Gábor a közösségi oldalán. Sorsoltak a Magyar Kupa 7. fordulójára: ismét NB II-est kapott a SZEOL, utazhat a Makó. A térség polgármestereivel találkozott Lázár János: Székkutason látták vendégül a négyes választókerület polgármestereit. 

Állatsimogató és lovacskocsizás is várta a gyerekeket a Kiskertész napon: negyedik alkalommal rendezte meg a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola a beiskolázási nyitórendezvényét. Csanádpalotán is köszöntötték az időseket: a rendezvényen közel 200 nyugdíjas vett részt. Élettel telt meg Földeák: nemcsak sportnap, hanem tűzvédelmi bemutató is volt a településen. 

Családi nap volt a Kassai utcai óvodában: az egészségnap mellett kreatív foglalkozás is volt a gyerekek részére. A makói időseket köszöntötte Lázár János: a pénteki rendezvényen részt vett az országgyűlési képviselő is. 50 éve elballagott “keris” osztály adott ki évkönyvet.

Időutazásra invitál a Keri jubileumi kötete – Makó Híradó

21 egykori diák osztja meg élményeit a Keri ’68 – Életképek a ’68-as évfolyamról című kötetben. Az 50 éve elballagott évfolyam tanulói szombaton egykori kollégiumuk helyén, a Grand Hotel Gloriusban találkoztak.

Ma is marad a kissé szeles, őszies idő 20 fokkal és napsütéssel. Este viszont a levegő igencsak lehűl: 4 Celsius-fokot jósolnak az időjósok. Ha késő délután nem szeretne otthon ülni, de a szabadtéri programokhoz már hideg van, ajánlani tudjuk az ünnepi hangversenyt, amely 18 órától kezdődik a Hagymaházban.

Napindítónak ajánljuk Dánielfy Gergő számát: Elmegyek, elmegyek!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest