Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Játékosan hangolódtak az egészséges életmódra a Kassai oviban

Nagy hagyománya van a Kassai óvodában a családi napoknak; szombaton a két ismert mesekarakter, Bogyó és Babóca és az egészséges életmód került a családi program középpontjába.

Nem véletlen, hogy a két kedves figura köré épült a családi nap, hiszen Bogyó és Babóca is gyakran foglalkozik olyan témákkal a mesében, mint a fülgyulladás, a bárányhimlő vagy a nátha – tudtuk meg Barta Anitától. A Makói Óvoda Kassai tagintézményének vezetője elmondta: tematikus játékokkal, például szivárvány csúszdával, sünivonattal, kirakókkal és színezőkkel is várták a gyerekeket, de a helyes fogmosást is gyakorolhatták a gyerekek a játékokon keresztül.

navigate_before
navigate_next

Dunai Noémi mindkét gyermeke a Kassai oviba járt, Attila már iskolás, Melinda pedig jövőre kezdi az iskolát, testvére után ő is az Almásiban fog tanulni. Mint Melinda édesanyja elmondta, azért szeretik ezt az óvodát, mert családcentrikus, az óvónők pedig úgy viselkednek a gyerekkel, mintha a sajátjuk lenne. Fontos továbbá számára az is, hogy a Kassai zöld ovi, hiszen gyermekei akárcsak a Kassai óvoda kertjében, otthon is szívesen tevékenykednek és segítenek a kertben.