Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Testületi ülést tartottak Makón, az apátfalvi polgármester visszavonta az alpolgármester feladatköreit, Önök kérdeztek, az orvos válaszolt – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

A földeáki gyújtogató letartóztatását indítványozza az ügyészség: a gyanú szerint ittasan gyújtotta fel a körbála búzaszalmát a 23 éves férfi. Külföldi bírók látogattak el a Szegedi Ítélőtáblára: német, román és olasz bíró ismerkedett a szegediek munkájával. Csökkentek az üzemanyagárak: a 95-ös benzin árát 3, a gázolajét 2 forinttal csökkentette a Mol.

Újabb fontos kormányzati feladatot kapott Lázár János: október 1-jétől kormánybiztosként koordinálja a mezőhegyesi nemzeti ménesbirtok állami feladatait. A nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos lépéseket tett a füstmentes országért.

Önök kérdeztek, az orvos válaszolt: szerkesztőségünk vendége volt Sipka Tünde pszichológus, illetve dr. Kallai Árpád főigazgató is. Az apátfalvi polgármester visszavonta az alpolgármester feladatköreit: testületi ülésen tárgyalt erről a grémium.

A makói testületi ülésen kitüntetéseket adott át Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Kitüntetések átadásának is helyet adott a testületi ülés – Makó Híradó

Ma jobbára felhős időnk lesz, maximum 18 fokkal. Ma két program is lesz Makón: a könyvtárban indiai élményeiről számol be dr. Benkéné Báron Katalin, a Közéleti est vendége pedig Huth Gergely lesz. 17 órától Hadik György tart lakossági utcafórumot a Bajza utcai iskola előtt.