Megköszönték a felújított orvosi rendelőt Kádár József fórumán, Makón folytatódott a női kézilabda bajnokság, leváltotta Csongrád megye rendőrkapitányát Pintér Sándor – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

A kézilabdacsarnok lesz a legjelentősebb beruházás Kádár József körzetében, de a lakosok az orvosi rendelő felújításának is nagyon örülnek, tudtuk meg az önkormányzati képviselő fórumán. Az itt élők között volt aki zebra után érdeklődött, vagy éppen egy balesetveszélyes bokorra hívta fel a figyelmet.

A hétvége során Makón folytatódott az NBII-es női kézilabda bajnokság. A Maros-parti csapat a Mezőtúri AFC-Syngentát fogadta a városi sportcsarnokban. A Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek domináltak a felnőtt meccs során.

Bukjanak meg a korrupt politikusok, kerüljenek börtönbe a bűnözők – ez a célja a K’Art-károsultaknak és képviselőjüknek. Szabó Bálint jogász Szegeden megismételte: Márki-Zay Péternek színt kell vallania, fogadott-e el kampánypénzt Kendi Imrétől vagy családtagjaitól.

Leváltotta Csongrád megye rendőrkapitányát Pintér Sándor – az országos rendőrfőkapitány javaslatára Magyarország belügyminisztere a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével október 1-jei hatállyal Rádi Norbert rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsost bízta meg.

Csökkent az üzemanyagok ára: A Mol Nyrt. a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, a gázolajét 2 forinttal csökkenti a mai naptól.

A reggelt pedig LP dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest