Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Elfogták a bálatűz gyanúsítottját, elektromos autótöltőket adtak át Makón és megkezdődtek az őszi lakossági fórumok a városban – tegnap ezekről is olvashattak nálunk.

Ismét orvos fog válaszolni nálunk: szerdán Sipka Tünde pszichológus, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársa lesz a vendégünk. Elfogták a vasárnapi bálatűz gyanúsítottját: a kiérkező rendőrök a helyszín közelében igazoltattak egy zavartan viselkedő földeáki férfit, akinél két öngyújtót találtak. Nem léphetett ki az országból a budapesti férfi: az általa vezetett Fordot a spanyol hatóságok körözték.

Ingyenesen telepítettek elektromos autótöltőket a városban: az állomásokhoz pályázati úton jutott hozzá Makó, mintegy 6,3 millió forintért, ám a 100 százalékos támogatás miatt nem kerültek semmibe. Még ma is jelentkezhetnek a nagylaki nyugdíjasok az idősek világnapi vendéglátásra. Kovács Sándor települési képviselő indította az utcafórumokat.

Kovács Sándor körzetében több beruházás is megvalósul – Makó Híradó

A felszólalások között szó esett rossz járdákról, a Hagymafesztiválról és a kiszombori elkerülő út is.

Ma 17 órától Kádár József települési képviselő és Farkas Éva Erzsébet várja a lakosságot a Vásárhelyi és Bárány utca kereszteződésénél – rossz idő esetén a Búza utcai bölcsőde épületében lesz a fórum. A hűvös reggel után mindössze 16 Celsius fokig kúszik fel a higanyszál, de esőre nem kell számítani.

A napot kezdjük egy régi klasszikus feldolgozásával: Csakazértis szerelem!