Hírek Kiemelt hírek Makó Sport

Továbbjutott a Makó a Magyar Kupában

Az M-Foci Kft. 4-0-s győzelmet aratott a FEMAT Csesztreg SE otthonában, így továbbjutott a Magyar Kupa következő fordulójába.

A makóiak végig a kezükben tartották a mérkőzést és olyan játékosok is pályára léphettek, akik eddig kevés lehetőséget kaptak az NB III-as csapatban. A Maros-partiak a 20. percben szerezték meg a vezetést Busa Bence góljával, aki az első félidő hajrájában duplázott.

A vendégek 2-0-s előnnyel vágtak neki a második játékrésznek. Az ellenfél ekkor sem tudott változtatni és nem tudta megszorítani a makóiakat, akik közül először Gémes Bence, majd a csereként beálló Megyesi Martin alakította ki a 4-0-s végeredményt.

Csesztreg, vezette: Kovács Gábor Péter (Rózsa Dávid, Körner Viktor).

Csesztreg: Kiss Bence, Pál Bálint, Szekeres Rudolf, Horváth Roland, Kiss Balázs, Nagy Martin (Kancsal Bence 46.), Szabó Szabolcs (Kiss Máté 80.), Elek Zsolt, Kiss Bálint, Pesti Tamás (Nemsics Balázs 71.), Nagy Róbert. Vezetőedző: Németh Imre. 

M-Foci: Garamvölgyi Csaba Áron, Lipták Ákos, Juhász Jónás (Megyesi Martin 61.), Grecsó Bence Tibor, Lászik Milán, Babolek Zoltán (Tóth Timotheusz 46.), Tamaskó Ádám, Busa Bence, Zsoldos Ákos, Gémes Bence,  Széll Kristóf József (Bány Bence 75.). Vezetőedző: Kolozsvári János. 

Gól: Busa B. (20.) (43.), Gémes B.(51.), Megyesi M. (81.)

 

Forrás: makoifoci.hu