Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Gasztrofesztivál volt Csanádpalotán és Apátfalván, gyógyszertár épül a Lonovics sugárúti pszichiátria udvarában és változatos témákkal keresték fel Lázár Jánost Földeákon – tegnap ezeket is olvashatta nálunk!

Kerékpárt, készpénzt és mobiltelefont lopott egy makói nő Apátfalván: a feltételezett elkövető alig két órán belül már rendőrkézen volt. Változatos témákkal keresték fel Földeákon Lázár Jánost: otthonteremtési, infrastrukturális és mezőgazdasági kérdésekkel fordultak az országgyűlési képviselőhöz. Épül az ideiglenes gyógyszertár Lonovics sugárúton: a rossz állapotú Kálvin utcai rendelő helyére egy modern épületet húznak fel.

Csanádpalotán és Apátfalván is gasztronapot tartottak: a remek ételekből nem volt hiány. Közösségi vásárt rendeztek Makón: a Nagy Őszi Gardróbfrissítést mindenkit a szülők és a gyerkőcök is élvezték.

A szülőket és gyermekeiket is várta a közösségi vásár – Makó Híradó

Nagy Őszi Gardróbfrissítés néven szervezett szombat délelőtt közösségi vásárt a makói Család és KarrierPONT a Hagymaház előtti téren. A kezdeményezésre vevői és eladói oldalról is nagy volt az igény, ráadásul ameddig a szülők vásároltak, a gyerekek kézműves foglalkozáson vehettek részt.

Úgy tűnik, megérkezett az ősz: tegnap már egészen hűvös széllel érkezett meg a városba és a térségbe az évszak. Ma sem lesz másképpen, ugyanis esős, szeles idő várható, napközben 23, este pedig mindössze 9 Celsius fokkal – érdemes melegen öltözni!

A napot kezdjük egy Follow The Flow számmal: a srácok a Hagymafesztiválon is felléptek a hónap elején.