Belföld Hírek Kiemelt hírek

A DK már sajtótájékoztatóra szerkesztett nézőkkel is támad

Nem csak azért érdekes a párt Ötfalu – Kertvárosi szervezetének képe, mert az MSZP-vel és a Párbeszéddel együtt a Momentumot támogatják. Az internet nem felejt.

– A Momentum jelöltjét, Kóczán Károlyt támogatja a DK, az MSZP, és a Párbeszéd a 16. kerületi önkormányzati időközi választáson. Kóczán Károly kampánynyitó bemutatkozását a mai napon tartotta a rákosszentmihályi uszoda mellett. – írja a Demokratikus Koalíció helyi szervezete a Facebook oldalán.

Már maga ez a hír is érdekes, hiszen a választások előtt a Momentum számára teljes szentségtörést jelentett volna az összefogás ezekkel a pártokkal, de hát változnak az idők ugye, fél évvel ezelőtt még Vona Gábor is Miniszterelnöki széket vizionált magának, most meg… Na, mindegy is.

De nézzük csak meg a DK-s poszt alatt lévő képet kinagyítva. Önöknek nem tűnik fel valami érdekes rajta?

Bizony, erre mintha odaszerkesztettek volna pár nézőt nem? A bejegyzést beágyazni sajnos nem lehet. Gyurcsány Ferenc biztos büszke lesz a helyi szervezetre (nem értjük, ha már ennyit vesződtek a képpel, miért nem került rá ő is), mert a fél internet rajtuk röhög. Gyűlnek is alatta a mémek szépen (amíg le nem szedik a posztot). Ilyenek, mint ez. Például.

A DK kampánystratégia központja úgy látszik ontja magából a zseniális ötleteket. Mi is beszámoltunk róla, a választások előtt a határon túli magyarok szavazati jogának elvételére pörögtek rá annyira, hogy egy Facebook csoportban hogy még erdélyi magyarok képei is megjelentek.

Forrás/borítókép: Facebook