Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Már új járdán lehet közlekedni az Almási utcában, hazai pályán kapott ki a Makó KC és Földeákon tart fogadóórát Lázár János – tegnap ezekkel készültünk Önöknek!

Másfél kilogramm marihuánát találtak egy bolgár férfinél a pénzügyőrök: a sofőr azt állította, saját fogyasztásra hozta a kábítószert. A Nyugat-nílusi láz elleni védekezésre figyelmeztet a Nébih: a súlyos idegrendszeri tüneteket kiváltó kórt főként a szúnyogok és a madarak terjesztik. 31 versenyzővel indulunk a szakmák Európa-bajnokságán: a háromnapos versenyen a fodrászattól az informatikáig sokféle szakma képviselteti magát.

Új járdán közlekedhetnek Kovács Sándor körzetében: az Almási utcában már kész van a kivitelező a munkával. Hazai pályán kapott ki a Makó KC: az esélyesebb és a nagyobb játékerőt képviselő Mezőtúr csapata győzött. Mezőhegyesen lesz a legnagyobb hazai szántóföldi seregszemle: csütörtökön kezdődik a Szántóföldi Napok és Agrárgépshow

Ahogy megszokhattuk, bolondos az ősz: a reggeli órákban még hűvösebb van, azonban a nap folyamán akár 29 Celsius fok is várható. A szerdát kezdjük The Biebers számmal: Rakjuk össze!