Hírek Kiemelt hírek Makó Sport

Hazai pályán kapott ki a Makó KC

Az esélyesebb és a nagyobb játékerőt képviselő Mezőtúr csapata győzött Makón a hétvégéi forduló során. 

A CONTITECH Makói KC férfi csapata egész héten arra készült, hogy meglepetést szerezzen a tavalyi bajnok ellen. Sajnos ez nem sikerült. Az ellenfél a tavalyihoz képest még erősebb lett. A makói csapat egész mérkőzés alatt rengeteg helyzetet hagyott ki, mellette még három hetes is kimaradt.

– Dolgozni kell azon, hogy végleges megoldást találjunk a beálló és a jobbszélső posztra, hogy a csapat erősebb legyen – fogalmazott Nagy-György Sándor.

Gera Norbert, a hazaiak edzője szerint kisebb gond volt, hogy az aktuális bajnokkal kezdtek, a nagyobb problémát a helyzetkihasználásban és az önbizalomhiányban mutatkozott meg. 

– Jó játékvezetés mellett jobb csapattól kaptunk ki – tette hozzá az edző.

NB II férfi kézilabda bajnokság Délkeleti csoport, 2018.09.15., Makó

CONTITECH Makói KC   –  Mezőtúri AFC

Vezette: Horváth Zoltán, Simó András.

Végeredmény:  17  :  28  (Félidő:  8  :  13).

CONTITECH Makói KC  kezdőcsapata: Balán Róbert kapus, Papp Dániel (4 gól), Leszkován Ádám (6 gól), Vörös Árpád (1 gól), Pap Norbert (1 gól), Endrei László (3 gól) és Veréb Gergő (2 gól).

Csere: Szabó Benedek kapus, Zsiga Roland, Szécsi Richárd, Novák Bence és Petrás Bálint.

* * *

NB II ifjúsági férfi bajnoki mérkőzés: CONTITECH Makói KC-  Mezőtúri AFC

Végeredmény:  17  :  11 (Félidő:  7  : 5).

Makói góldobók: Lajtár Krisztofer (6 gól), Sándor Róbert (4 gól), Pusztai Dániel (4 gól), Kollár Nataniel (2 gól) és Graur Bence (1 gól).

A  mérkőzésen az első félidő szoros volt, de a második félidőben a jó védekezés és a nagyon jó kapusteljesítmény győzelmet eredményezett.