Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Sportnapokkal folytatódtak a térségi közösségi napok, novemberben érkezik az ötödik Makó Anno és Túri Kitti lett a hét embere – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Szekeres Anna blogjával indult a nap. Varga Mihály pénzügyminiszter közleményében hangsúlyozta: a családi kedvezményeknek köszönhetően átlagosan 262 ezer forint adót spóroltak a szülők tavaly. Magyarország is a műanyag zacskók betiltását tervezi: 2021-re már eltűnhetnek a nejlonzacskók. 

Kistérségi rendezvényeken járt Farkas Éva Erzsébet: a polgármester Kövegyen, Kiszomboron és Maroslelén járt, ahol régi és új ismerősökkel, tanítványokkal, illetve tehetséges fiatalokkal is találkozott. Vasárnap a sportról szóltak a falunapok: a térség országgyűlési képviselője is kilátogatott Maroslelére és Kiszomborra. Novemberben érkezik az ötödik Makó Anno: újabb résszel bővül a sorozat. A hét emberében Túri Kittit mutattuk be.

A hét embere: Túri Kitti – Makó Híradó

Folytatódik a nyárias meleg: a héten többfelé 30 Celsius fokra számíthatunk még. Ma akár 27 fok is lehet Makón, sok napsütéssel. 

A napot kezdjük egy olyan számmal, amelyben refrénjében egy József Attila vers hallható.