Hírek Kiemelt hírek Térség

A jó foci titka után érdeklődött Lázár Kiszomboron

Pár évvel ezelőtt még nem nyerni jártak a csapatok Kiszomborra a település alpolgármestere szerint, de most sem panaszkodnak az eredményességre. A műfüves pálya átadása sokat segített azon, hogy a gyerekek még jobban megszeressék a sportot.

A falunapok vége Kiszomboron is sportolással telik, ide látogatott ki a térség országgyűlési képviselője is. A polgármester mellett aztán Szirbik Imre alpolgármesterrel is beszélgetett, aki nagy focirajongó hírében áll. Lázár János így feltette azt a nagy kérdést is, mitől lehetne jobb a magyar foci.

– Ha valaki, akkor én nem értek a futballhoz, de én azt tanultam meg, hogy ha valami nem megy, akkor többet kell vele foglalkozni, ha valami nem elég, akkor többet kell dolgozni. Lehet, hogy a fociban is úgy van, hogy több edzésmunka, több edzés nagyobb eredményt hozna. – vetette fel a térség országgyűlési képviselője.

A közösségi oldalára feltöltött videóból az is kiderül, hogy a műfüves pálya mindenesetre sokat lendített az addig sem alacsony sportolási kedven, így azzal mindenki egyetért, hogy jó döntés volt a beruházás.