Hírek

Jó reggelt, Makó!

Megkezdődtek Maroslelén és Kiszomboron is a közösségi napok, különleges kiállításoknak ad helyszínt Hagymaház, ismét sportágválasztót rendeztek Makón és az újrakezdésről beszélt Csángó Dániel a fiataloknak – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi Vadasparkban: amint megerősödik a fiatal példány, igyekeznek visszaszoktatni társai közé. Csángó Dániel tartott előadást Makón: a most az ELTE-n oktató fiatal a középiskolásoknak beszélt az életéről. Két különleges kiállításnak ad helyet a Hagymaház: a gyerekek ennek nagyon örülnek. 

Nyílt testnevelésórával indult a VI. Makói Nagy Sportágválasztó: megnyitotta kapuit a makói sportágválasztó tegnap délelőtt. Kezdetét vette a Maroslelén és Kiszomboron is a közösségi napok: mindkét településen kitüntetéseket, díjakat adtak át. Letették az esküjüket az új Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselői.

Megalakult az új Roma Nemzetiségi Önkormányzat – Makó Híradó

Letették az esküjüket a képviselők, a korábbi testületből senki nem került be. Farkas Tamás lett az elnök, Simon Zsolt Norbert pedig a helyettese.

Ma sem maradunk program nélkül: a Hagymatikumban indián nyár buli lesz, de aki mozogni szeretne, az részt vehet a Kulturális Örökség Napja alkalmából szervezett kerékpártúrán. Folytatódik a maroslelei és kiszombori közösségi napok is, de Magyarcsanádon és Kövegyen is remek programok lesznek.

A napot kezdjük egy Dua Lipa számmal: