Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Véget ért a Hagymafesztivál és Vállalkozói Sziget, esküvő ügyben is segített Lázár János a fogadóóráján, világbajnok lett és sporttörténelmet írt Rákóczi Renáta kick-boxban – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Hatalmas koncertet adott a Hősök a Hagymafesztiválon szombat este, rengetegen voltak kíváncsiak a rap formációra. Vasárnap Fruttival és Veggivel is lehetett kalandozni a fesztiválon; Makóra is elérkezett az Európai Friss Kalandok reklámkampány, amelynek célja, hogy ösztönözze a zöldség és gyümölcsfogyasztást. A Vállalkozói Sziget programsorozat utolsó alkalmán a Csillagösvény Labirintust és a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. tevékenységét ismerhették meg az érdeklődők pódiumbeszélgetések keretében, illetve Weiser István marketingstratéga is előadást tartott a Koronában.

Makói és csanádpalotai fogadóórájáról is töltött fel videót a térség országgyűlési képviselője. Lázár János utóbbi településen még egy fiatal pár házasságának érdekében is közbenjárt. Az országgyűlési képviselő ráadásul a Hagymafesztiválon is járt, ahol Korda Györggyel és Balázs Klárival is beszélgetett, sőt, ultizni is elhívta őket.

A kick-boxos Rákóczi Renáta profi világbajnoki címet szerzett a norvégiai Elverumban megrendezett gálán, ráadásul győzelme sporttörténelmi siker, mert a sportágban először fordult elő, hogy nők 12 menetes mérkőzést vívtak.

A mai napot pedig a Hősök dalával indítjuk!