Hírek Kiemelt hírek Térség

Esküvő ügyben is segített Lázár János a fogadóóráján

Makói és csanádpalotai fogadóórájáról is töltött fel videót a térség országgyűlési képviselője. Lázár János utóbbi településen még egy fiatal pár házasságának érdekében is közbenjárt.

– Jó napot polgármester asszony, zavarok? Azért kereslek, mert egy ifjú pár érdekében szeretnék közbenjárni. Az esküvőjük, illetve az utána következő lakodalom azon múlik, hogy a tornacsarnokba Csanádpalotára tőletek kapnak-e szőnyeget. Állítólag a ti önkormányzatotoknak van egy szőnyege, amivel meg lehet védeni a padlót, azt bérbe kellene adni Csanádpalotának jövő év június 22.-én – ezzel a kéréssel hívta fel a térség egyik településének vezetőjét Lázár János a fogadóórájáról.

A közösségi oldalára kitett videóból ugyan nem derül ki egyértelműen, hogy melyik polgármesterről van szó, az azonban igen, hogy az ügy el lett intézve.

A térség országgyűlési képviselőjét Makón és Csanádpalotán mintegy 40-en keresték fel, hogy segítséget kérjenek tőle problémájuk megoldásában. Ezek között előfordultak szociális ügyek, földkérdés, könyvkiadás, világháborús katonai sírok megóvása, és számos más érdekes kérdés.