Hírek Kiemelt Térség

Esküvő ügyben is segített Lázár János a fogadóóráján

Makói és csanádpalotai fogadóórájáról is töltött fel videót a térség országgyűlési képviselője. Lázár János utóbbi településen még egy fiatal pár házasságának érdekében is közbenjárt.

– Jó napot polgármester asszony, zavarok? Azért kereslek, mert egy ifjú pár érdekében szeretnék közbenjárni. Az esküvőjük, illetve az utána következő lakodalom azon múlik, hogy a tornacsarnokba Csanádpalotára tőletek kapnak-e szőnyeget. Állítólag a ti önkormányzatotoknak van egy szőnyege, amivel meg lehet védeni a padlót, azt bérbe kellene adni Csanádpalotának jövő év június 22.-én – ezzel a kéréssel hívta fel a térség egyik településének vezetőjét Lázár János a fogadóórájáról.

A közösségi oldalára kitett videóból ugyan nem derül ki egyértelműen, hogy melyik polgármesterről van szó, az azonban igen, hogy az ügy el lett intézve.

A térség országgyűlési képviselőjét Makón és Csanádpalotán mintegy 40-en keresték fel, hogy segítséget kérjenek tőle problémájuk megoldásában. Ezek között előfordultak szociális ügyek, földkérdés, könyvkiadás, világháborús katonai sírok megóvása, és számos más érdekes kérdés.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.