Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Elkezdődött a Hagymafesztivál, Makón és Csanádpalotán is sokan kértek segítséget Lázár Jánostól, megtelítette a főteret az Apostol péntek este – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

28. alkalommal tartja meg a város a leghíresebb többnapos rendezvényét. Makón idén a vállalkozók évét ünneplik, így a Hagymafesztiválon is elsődleges cél a helyi termékek népszerűsítése. Ennek keretében Görög Ibolya protokollszakértő tartott előadást a Koronában, a vállalkozói sziget színpadán pedig pódiumbeszélgetéseket tartottak; a tegnapi napon a programsorozat vendége volt Kozák Erika, a Marosmenti Vállalkozók Szövetségének elnöke és Juhász Tünde kormánymegbízott.

Makón és Csanádpalotán is sokan kértek segítséget Lázár Jánostól: két településen tartott fogadóórát a térség országgyűlési képviselője, akit ez alkalommal mintegy 40 lakos keresett meg problémájával.

Puzsér szerint Márki-Zay egy 15 éves kamaszfiú szintjén mozog – közösségi oldalán írt a vásárhelyi polgármesterről, sajátos stílusában. A Makói Járási Ügyészség a letartóztatását indítványozta annak a török férfinak, aki csütörtök hajnalban harmincnégy iraki állampolgárnak nyújtott segítséget ahhoz, hogy Románia területéről Magyarországra belépjenek.

Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női párosversenyének fináléjába, győzelmével pedig történelmet írt, ugyanis ő az első magyar játékos, aki az amerikai nyílt teniszbajnokság valamelyik felnőtt versenyében döntőzhet.

Péntek délután az ünnepélyes fesztiválmegnyitó után a Follow The Flow zenekar lépett fel, este pedig a 47 éves Apostol szórakoztatta a közönséget; Meződi Józseffel, az együttes frontemberével a koncert előtt beszélgettünk.

A mai napot pedig a Lean On-nal indítjuk!