Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Bármikor boldogan jön Makóra Korda György és Balázs Klári

Nem első alkalommal lépett Makón színpadra az idén “százéves páros”; Korda György hatvan, Balázs Klári pedig negyven éve van színpadon, legutóbb decemberben jöttek Makóra. Most a Hagymafesztivál keretein belül érkeztek, a koncerten részt vett Farkas Éva Erzsébet polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő is családjával.

Rengeteg lelkes rajongó gyűlt össze a nagyszínpad előtt ma délután, nagyon sokan voltak kíváncsiak a párosra, amely fontos jubileumot ünnepel az idei évben. Novemberben életműkoncertet adnak az Erkel Színházban Budapesten, a makói koncerttel is erre hangolódnak. Balázs Klári ennek kapcsán kiemelte: szakmailag nagyon nagy kihívást jelent a megszervezése.

– Egy kellemes, igazi meglepetés ért minket, mivel a makói polgármester asszony azt mondta, hogy szívesen eljönne, és én olyan boldog voltam; olyan VIP jegyeket kap tőlem, hogy csak úgy zörög! Nagyon boldog vagyok! – mondta Korda György. Farkas Éva Erzsébet a koncert előtt beszélgetett a jubiláló párossal, és egy közös fotót is készítettek.

Lázár János a koncert végén egy csokor virággal köszöntötte őket, Korda György pedig a színpadra invitálta a térség országgyűlési képviselőjét, ahol az énekes kiemelte Farkas Éva Erzsébet és Lázár János munkáját, de arról is szó esett, hogy megtanítja-e kártyázni az országgyűlési képviselőt Korda György.

navigate_before
navigate_next