Hírek Kiemelt hírek Térség

Makón és Csanádpalotán is sokan kértek segítséget Lázár Jánostól

Két településen tartott fogadóórát a térség országgyűlési képviselője, akit ez alkalommal mintegy 40 lakos keresett meg problémájával.

Makón 23-an jöttek el Lázár János fogadóórájára, köztük a makói erőemelő Majoros Róbert, aki egyesületének, az Mr Power Sport Egyesületnek sporttámogatásért fordult a térség országgyűlési képviselőjéhez.

Kozma Andrásné pedig a világháborúban harcoló nagyapja naplójának kiadásához kért segítséget. Boros István írására kalandos úton, egy padláson talált rá a család, saját erőből 200 példányt már kinyomtattak, ám ez mind elfogyott.

– Kivétel nélkül mindegyik hozzám forduló lakossal érdekes beszélgetést folytattunk, most is sokan jöttek szociális problémákkal, de fiatalok is kértek vállalkozás beindításához segítséget, vagy tanácsot. Emellett a második világháborús sírok megóvásának kezdeményezésével fordult hozzám – összegzett a fogadóóra végén Lázár János.

Az országgyűlési képviselő korábbi ígérete szerint nem csak Makón és Hódmezővásárhelyen tart már fogadóórákat, hanem a választókerülete összes településén. Most Csanádpalotán volt a sor, ahol a helyiek és környékben élők ki is használták az alkalmat, itt 15-en jöttek el, hogy segítséget kérjenek problémájuk megoldására.

navigate_before
navigate_next