Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Zöldséget foglalt le a NAV a makói piacon, vándorkiállítás érkezett a múzeumba, saját lábán is megáll a Hagymatikum, illetve novellákat mutattak be a könyvtárban – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Dani Jánosnál tett látogatásáról is töltött fel videót Lázár János a közösségi oldalára: a térség országgyűlési képviselője szerint a tanyafejlesztés nagy segítséget jelent a külterületen élőknek. Saját lábán is megáll a Hagymatikum: erről Gergely Gábor, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatója számolt be a Rádió 7 műsorában. 

Életmentő tudást szereznek a kormányhivatali dolgozók: mostanra közel százan vannak azok, akik használni tudják az életmentő készülékeket. Több mint egy tonna árut foglalt le a NAV a makói piacon: próbavásárlást tartottak a pénzügyőrök.

Megérkezett a „Megy a gőzös”  vasúttörténeti vándorkiállítás Makóra: Nehéz György magángyűjtő és kurátor tárlatában a legrégebbi darab egy 1846-os dokumentum. Különleges könyvbemutató várta az olvasókat tegnap este a könyvtárban.

A novellák voltak főszerepben a páros könyvbemutatón – Makó Híradó

Ma kezdődik a Hagymafesztivál: 18 órától zászlófelvonással veszi kezdetét a háromnapos rendezvény. A múzeumban pedig a III. Néprajzkutatók Makói Találkozójára kerül sor.

A napot kezdjük egy Bob Sinclar számmal!