Hírek Kiemelt hírek Térség

Hazugságozás? Csak ennyire telik?

Nem vitte túlzásba a Csanádpalotai Lovas Egyesület körüli furcsaságokról készült anyagunkban leírtak megcáfolását saját oldalán Kiss Attila. A Jobbik megbukott országgyűlési képviselő-jelöltje megint saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, majd csodálkozik, hogy kiderül.

– Sajnálom, hogy itt tart a magyar újságírás. Nagy Szabolcs újságíró hazudik. – mindössze ennyit tudott reagálni Kiss Attila azokra a tényekre, amelyeket a Csanádpalotai Lovas Egyesület és az önkormányzat közötti terület bérbeadási vitáról írtunk.

Rögtön lelőjük a poént: természetesen nem igaz, amit a Jobbikos politikus állít. Éppen azért mellékeltünk minden, az ügy teljes megismeréséhez szükséges dokumentumot és képet a cikkhez, hogy ebben ne lehessen kétség. A tények makacs dolgok.

Még az önkormányzati támogatással sem tudott elszámolni Kiss Attila egyesülete – Makó Híradó

Három hónappal ezelőtt le kellett volna adnia az elszámolást a Csanádpalotai Lovas Egyesületnek, amelyről az önkormányzat azt sem tudta, hogy a Jobbikos politikus az elnöke. Az ingyen kapott területet egyáltalán nem tartják karban, de ha az önkormányzat pár napra odaadja másnak, akkor megy a felháborodás.

A Makói Csípős cikkében említett célkeresztet Kiss Attila rajzolta saját magára (már nem először), ráadásul még kiabál is hozzá (szintén nem először), hogy biztosan ki lehessen szúrni. Ehhez nem tudunk mit hozzáfűzni, maximum annyit, hogy lehet összefüggés a sorozatos választási vereségek és a saját magát védhetetlenül kellemetlen helyzetbe hozás között. A mindenre, vég nélküli hazugságozást, a kínos magyarázkodást a választók büntetik. Nem kicsit. Nagyon.

Szóval sajnáljuk, hogy itt tart Kiss Attila, a Jobbik makói elnöke, és (ha már a magyar „újságírásnál”tartunk) a Makói Csípős…