Hírek Kiemelt hírek Makó

Idén is minőségi programokkal készül Makó a Hagymafesztiválra

Ha Makó, akkor Hagymafesztivál. Szeptember 7 és 9 között ismét számtalan programmal vár mindenkit a város, és persze több sztárfellépő is érkezik.

– Az a cél, hogy a fesztiválhangulatot a minőséggel kössük össze – mondta el Farkas Éva Erzsébet az idei Hagymafesztiválról. Ez pedig nem csak a programokra terjed ki, hanem a standoknál árusított termékekre is, amelyek esetében előnyt élveznek a makói, kézműves portékák.

2018 a Vállalkozások éve Makón, ennek a tematikának szentelik a város egyik legnagyobb rendezvényét is, számos szakmai fórummal, és bemutatóval. Ezzel is arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a helyi vállalkozások nagyon fontosak egy város életében.

Kozák Erikától a Marosmenti Vállalkozók Szövetségének elnökétől megtudtuk, a programsorozat első napján megnyíló Vállalkozói Kaszinó kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy többek között egy kiállítással bemutassa mivel foglalkoznak a helyi cégek a városban.

A programok most is több helyszínen zajlanak majd, ehhez a 43-as főutat a városházi és a régi városházi körforgalom között lezárják a rendezvény alatt. Újdonság lesz a „szerelmesek hídja” amelyen gravírozott lakatokat helyezhetnek el a párok.

A Hagymafesztivál teljes programját itt találja: