Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Már a tetőt húzzák a Makovecz-könyvtárra, Család és KarrierPont nyílt Pitvaroson, strandfoci siker a makói utánpótláscsapatnál és drágulnak az üzemanyagárak mától – tegnap ezekről is olvashattak oldalunkon. Tartsanak velünk!

A Mol bruttó 3-3 forinttal emeli a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát mától: érdemes szétnézni, merre tankoljunk, nagy eltérések lehetnek a töltőállomások között. Kamionokban bújnak meg az illegális bevándorlók: egyszerű módszernek tűnik, de rendre elbuknak. Orbán Viktor miniszterelnök Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel találkozott Milánóban

Lakhatatlanná vált egy apátfalvi családi ház tűz miatt: a makói és a hódmezővásárhelyi egységek több vízsugárral végezték az oltást hétfő délután. Már a tető is épül a könyvtárra: a hátsó oldalt már teljesen befedték, folyamatosan haladnak a többi oldalon is a munkások. Strandfoci siker a makói utánpótláscsapatnál: U14-ben elsők, U16-ban harmadikak lett a fiatalok a Strandlabdarúgás Országos Final Four-ban Siófokon.

Egy pályázatnak köszönhetően Család és KarrierPontot alakítottak ki Pitvaroson. 

Család és KarrierPont nyílt Pitvaroson – Makó Híradó

Egy pályázatnak köszönhetően Makó után Pitvaroson is nyílt Család és KarrierPont a kistérségben. A szervezet tűzte ki célul, hogy segítenek azoknak a nőknek, akik vissza szeretnének térni a munka világába a szülést követően, azonban nem tudják, merre is induljanak el. Programokkal és tréningekkel is készülnek majd a családok számára.

Ma reggel a makói grémium testületi ülést tart: többek között két pályázathoz kell az önerő biztosításáról dönteni, illetve a START Munkaprogramban termelt zöldségek szétosztásáról is szó lesz. 

A napot kezdjük egy The Biebers számmal!