Hírek Kiemelt hírek Térség

Vásárhelyi Fidesz: Márki-Zay cigányútra ment

„Márki-Zay céljai teljesen egyértelműek: a cigányság helyzetét kihasználva szavazótábort épít magának és az új pártjának” – írja hétfői közleményében a Fidesz helyi szervezete, a nyilatkozatot alább változtatás nélkül közöljük.

A látszatpolgármester nemrég 20 pontban foglalta össze eddigi tevékenységét. Mi, hódmezővásárhelyiek ennél rövidebben is megvonhatjuk a mérleget. Márki-Zay Péter betegsége alatt kirúgta a város címzetes főjegyzőjét, helyette felvett egy romaügyi referenst. Augusztus 20-án méltó ünnep megszervezése helyett fontosabb volt neki a magyarországi romák integrációjáról szóló beszélgetést rendezni. Valódi városfejlesztés helyett pedig a legfontosabb városvezetői törekvése, hogy cigány családokat költöztessen a megüresedő belvárosi ingatlanokba.

Márki-Zay céljai teljesen egyértelműek: a cigányság helyzetét kihasználva szavazótábort épít magának és az új pártjának. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség szerint ezzel a számító hozzáállással lehet a legtöbbet ártani a cigányságnak. Valódi segítség, komolyan vehető felzárkóztatási programok helyett csak kihasznál egy nehéz helyzetben lévő társadalmi csoportot.

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete

Borítókép: Promenád

 

3 Responses

  1. Sziasztok, ez miért hír a makói térségben?
    Ez a Márkit nem Vásárhelyen választották meg polgármesternek?

  2. Kedves Makó Híradó. E helyett inkább a Szent István téri napokról olvastunk volna.

Comments are closed.