Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Szekeres Anna blogjával indítottuk a napot, fogathajtó verseny volt Makón, tizenegyedik alkalommal gyűltek össze Csókáson és az M JAM zárta a zenepaviloni koncertsorozatot – ezekről is olvashattak tegnap nálunk!

Szekeres Anna munkahelyi gondolatokat osztott meg heti bejegyzésében. Jövő héten érkeznek a szeptemberi családtámogatási ellátások: ahogy már tavaly, idén is a tanévkezdésre való tekintettel korábban érkezik a támogatás. Csak a magyar határig jutottak a Mercedesel: a német hatóságok körözték az autót

Éltetik szülőföldjük emlékét a csókásiak: 11. alkalommal gyűltek össze augusztus utolsó vasárnapján a volt lakosok. Elszabadultak a lóerők a makói Vásártéren: 31 fogat versenyezett a Makói Hagymafesztivál lovasnapján. A hétvégén búcsúztatta a strandszezont a makói fürdő: videó is készült az eseményről. A tízéves M JAM zárta a zenepaviloni koncertsorozatot: már hagyománnyá vált, hogy a formáció zárja a nyári programot

Hét embere rovatunkban Tóth Istvánnal, Makó legújabb díszpolgárával készült interjú.

A hét embere: Tóth István – Makó Híradó

Sok embernek három élet is kevés lenne arra, amit a Vál-Ker Kft. ügyvezetője megvalósított. Tóth István 26 éve vezeti a céget, a makói közélet pótolhatatlan támogatója, a Marosmenti Vállalkozók Szövetségének volt, a Makói Kézilabda Clubnak jelenleg is az elnöke. Munkásságát idén díszpolgári címmel ismerte el a városvezetés.

A tegnapi hűvösebb idő kitart ma is: délelőtt 26, este 22 fok várható. A napot indítsuk egy Major Lazer számmal, amelyben közreműködik Ellie Goulding és Tarrus Riley is.