Hírek Makó Sport

Először kapott ki otthon a Makó

A kétgólos hátrányból már nem tudtak visszajönni – írja a csfoci.hu

Több visszajátszóval érkezett a Budapest Honvéd-MFA II. a Makóhoz, így a SZEOL nevelése, Batik Bence, valamint a korábbi Szeged-GA játékos, a guineai Bamba Fousseini is ott volt a vendégek kezdőjében.

A kellően vizes pályán jól kezdett a Makó, de az adódó lehetőségeit nem tudta gólra váltani – mindez pedig a szünet után ütött vissza igazán, amikor a kiegyenlített meccsen egy bedobást követően Májer Milán lőtt Garamvölgyi Csaba kapujának rövid sarkába. Mintegy tíz perccel később még nagyobb lett a baj makói szempontból, ugyanis egy saját térfelén eladott labdát követően kétgólos lett a hazaiak hátránya, Májert kiugratták, aki nem hibázta el ziccerét, 0-2. A folytatásban Babolek hamar szépíthetett volna, erre viszont egészen a 88. percig várni kellett – ekkor a csereként beállt Gémes ballábas csavarásával zárkózott a Makó, de egyenlítenie már nem sikerült a hagymavárosi együttesnek. Magyar György csapata ezzel negyedik bajnokiján harmadjára maradt pont nélkül, a következő fordulóban pedig Szentlőrincen próbálhat meg javítani.

NB III Közép csoport, 4. forduló

Makói FC – Budapest Honvéd-MFA II. 1-2 (0-0)
Labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló. Makó, 400 néző. Vezette: Antal Péter (Molnár, Pogonyi.)
Makó: Garamvölgyi – Grecsó, Lászik, Zsoldos, Tamaskó – Szilágyi N. (Tóth T. 78.), Varga R., Széll K. (Podonyi, 83.) – Hatvani  (Gémes, 70.), Babolek, Busa. Edző: Magyar György.
Honvéd II.:Berla – Kovács, Temesvári, Batik, Király Á. – Bamba, Banó-Szabó (Darabont, 75.), Holdampf, Soltész (Horváth R., 84.) – Májer (Király O., 91.), Szendrei. Edző: Pisont István.
Gól: Gémes (88.) ill. Májer (62., 77.)
Sárga lap: Májer (70.)

Magyar György: Sokat számítottak a vendégek visszajátszói. Az első félidőben irányítottuk a meccset, majd a semmiből kaptunk egy gólt. A szünet utáni teljesítményünk kevés volt a pontszerzéshez.

 

Forrás: csfoci.hu