Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

A tízéves M JAM zárta a zenepaviloni koncertsorozatot

Mára hagyománnyá vált, hogy a makói-kiszombori formáció, az M JAM zárja a nyári zenepaviloni koncertek sorozatát. Az együttes ráadásul idén ünnepli tizedik születésnapját.

A rossz idő sem vette el a zenészek kedvét vasárnap este, hiszen hatalmas energiával vágtak neki a koncertnek egy Queen-dallal. A formációra sokan voltak kíváncsiak, fiataloktól kedve az idősebbekig.

navigate_before
navigate_next

– Nagyon király zárni, egyszer nem tudtuk, akkor is azért, mivel szültem, de amúgy ha egy hónappal később lettem volna kiírva, akkor bevállaljuk – mondta nevetve Mágori Edit, a zenekar énekesnője  – nagyon jó, hogy van ez a hagyomány, nagyon imádok itt lenni a zenepavilonban, a hely is gyönyörű. Itt azért van lehetőség arra, hogy aki csak elsétál a városban, vagy szállóvendég, az esetleg kapjon egy kis pluszt, amire nem számított, vagy halljon valaki rólunk, aki eddig nem hallott.

A zenekar ráadásul idén ünnepli tizedik születésnapját, szeptember 15-én Kiszomboron csapnak majd a húrok közé egy két órás koncert keretén belül este 10-től. Balogh Tamás, az M JAM basszusgitárosa ennek kapcsán elmondta: a kiszombori és a magyarcsanádi fellépéseken túl szeretne egy önálló koncertet is, emlékezetessé téve a jubileumot, akárcsak az ötödik születésnapon.