Már csak pár nap van a nyárból, hamarosan megérkezik a szeptember, így a Hagymatikumban is eljött az idő, hogy egy hatalmas bulival köszönjenek el a legforróbb évszaktól.

Tíz órától D Session, DJ Hlasznyik és Deniel pörgette a lemezeket a makói fürdőben, de nemcsak slágerekkel, hanem nyereményekkel, ajándékokkal és meglepetésekkel is készültek a mai napon. Feltűnt HagyManó és Crazy Pig is a fürdőben, délután pedig testépítő bemutató és gyermek szépségverseny is várta a fürdőzőket a Hagymatikumban.

– A júniusi változékony, kicsit esős időjárást szerencsére a július és az augusztus kompenzálta, hiszen nagyon kellemes meleg napok voltak. Ebben az időszakban számos rendezvényt tartottunk a Fürdőfesztiváltól a nyugdíjas találkozóig, úgyhogy bízunk benne, hogy minden korosztály talált magának kedvező lehetőséget – összegezte Lajtosné Papp Noémi. A fürdő marketing csoportjának vezetője elárulta, jövő hétvégén újabb rendezvénnyel készülnek, amely során elköszönnek az augusztustól és üdvözlik a szeptembert; az ősz első napján Pufi és a Hegedűs szórakoztatja majd a kikapcsolódni vágyókat.

– Számunkra mindig az a legkellemesebb élmény, amikor látjuk azt, hogy együtt mozognak a vendégek. Most is például a medencében táncolnak, élvezik a zenét, a napsütést, a kellemes vizű medencéket – emelte ki.

A mai nap viszont még koránt sem ért véget, hiszen nyolc órától a Pumpkins trió lép színpadra a kültéri élménymedencénél.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest