Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

SZIN-en jártunk, Lázár János országgyűlési képviselő a TramTrainről osztott meg videót és szezonzáróra készül a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő – tegnap ezekről is olvashattak.

Két kamion ütközött az M43-as autópályán hajnalban: a balesetben az egyik sofőr megsérült. Tartalmas napon voltak túl a megye tűzoltói is: kigyulladt kisteherautóhoz, égő aljnövényzethez és balesethez is riasztották a lánglovagokat. Légpisztoly és lőszer volt a román férfi táskájában: a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen akadt fent az utas.

Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat: 7840 pótfelvételiző közül 5445-en kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben. 160 éve osztják meg reményüket a nemzettel: kettős évfordulóra emlékeznek az idén a Boldogasszony Iskolanővérek. A térség országgyűlési képviselője videóban mutatta meg, hol tart a TramTrain beruházás.

Az épülő TramTrain-ről tett közzé videót Lázár János – Makó Híradó

Itt tart jelenleg az építkezés, erről készítettünk egy kis videót – írja közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője.

SZIN: hatalmas bulit csapott Ákos a csütörtöki napon – több ezren voltak rá kíváncsiak. Aki szombaton Sean Paul miatt vett napijegyet, szomorú lehet: a jamaicai énekes lemondta a fellépést.  

Ahogy már megszokhattuk, marad a 33 Celsius-fok, amelyhez akár zápor és zivatar is társulhat. A meleg időjárás remekül jöhet a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő szezonzárójához, de az A.SZ.T.A. születésnapja alkalmából remek programmal várja az érdeklődőket a SZIGNUM kollégiumában. 

A napot kezdjük egy a Cloud9+ számmal: Scars.