Hírek Kiemelt Térség

Több ezren buliztak Ákos koncertjén a SZIN-en

Az idén 50 éves Kossuth-díjas zenész hatalmas koncertet hozott a fesztiválra, de rajta kívül is akadtak sztárfellépők a Szegedi Ifjúsági Napok második napján.

50 éves Kovács Ákos, 50 éves a SZIN. Nem is kellett több a fesztiválozóknak, csütörtök este teljesen megtöltötték a nagyszínpad előtti teret. Ákos pedig nem spórolt a koncerten, míg a legtöbb együttes egy, másfél órás fellépéssel készül, ő több mint két órán keresztül szórakoztatta a közönséget. 30 éves pályafutás dalaiból persze nem nehéz válogatni, a színpad előtt bulizó több ezer ember számára gyakorlatilag az összes szám ismerősen csengett.

navigate_before
navigate_next

A délutáni órákban kisebb zápor még veszélyeztette az esti szórakozást, később azonban ennek már nyoma sem maradt. A legtöbb színpadnál így lazán összegyűlt a lelkes közönség, rájuk a Hősök, vagy éppen a Belga sem panaszkodhatott.

A pénteki napra jut az egyik külföldi sztárfellépője a fesztiválnak, a Bosodi Nagyszínpadra ma a Pet Shop Boys érkezik, de a magyarok közül is bőven lesz kiváló koncert, elég ha csak azt mondjuk Halott Pénz, Magna Cum Laude, vagy éppen Vad Fruttik. Ugye, hogy megéri ma is kinézni?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.