Szedik a START-Munkaprogramban termelt zöldségeket Makón, már 92 millió forintot visszakaptak a felszámolt víziközmű társulat tagjai, elhunyt dr. Tóth Ferenc és Mályusz Elemérre emlékeztek – tegnap ezekről is olvashattak nálunk.

Még napokig kitart a kánikula – erről az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatott. Több tucat határsértőt fogtak Csanádpalotánál és egy libanoni férfi is Maroslelére keveredett.

Tegnap startolt a jubileumi Szegedi Ifjúsági Napok: újra vannak medencék a fél évszázados múltú fesztiválon. Elhunyt Székhelyi József színművész: súlyos betegség után érte a halál szerdán.

Víziközmű: a jogosult lakosoknak közel 80 százalékával elszámolt az önkormányzat.

Már 92 milliót visszakaptak a felszámolt víziközmű társulat tagjai – Makó Híradó

Szedik a START-Munkaprogramban termelt zöldségeket: ebben az évben közel 8 hektárnyi földön tudott a város gazdálkodni. Elhunyt dr. Tóth Ferenc, „a legmakaibb makai”: a nyugalmazott múzeumigazgató, helytörténész, muzeológus életének 90. évében hunyt el.

Mályusz Elemérre emlékeztek születésének 120. évfordulóján Makón: a magyar történettudomány egyik legjelesebb alkotója volt, akinek munkáját nemcsak Magyarországon, nemzetközileg is számon tartják.

Bár a kánikula marad, ma már záporok, zivatarok ronthatják el a szabadtéri programjainkat. A maximum hőmérséklet akár 34 fok is lehet az Időkép szerint.

A napot kezdjük egy Pet Shop Boys számmal: az együttes a SZIN-en is fellép.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest