A rapper az esti koncertjének első száma után bejelentette: nem dolgozik többet együtt Curtisszel. Majka társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be Curtisszel a több éve tartó közös munkát – írja az Index.

A hírportál szerint a koncerten Majka azt is elmondta, hogy Curtis drogproblémái miatt majdnem lemondták a szegedi fellépést is, de végül másképp döntött. Ez azért is érdekes, mert hétfőn elmaradt Majkáék győri fellépése, bár azt áramkimaradással magyarázták. Majka hiába mondta el a rajongóinak, miért maradt el a koncert, később a magyar bulvármédiát bejárta a hír, hogy a rajongók nekiestek, mire az előadó durván visszaszólt az őt bírálóknak.

Majka közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben számolt be az utóbbi évek nehézségeiről. Mint írja: elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat!

https://www.facebook.com/majkahivatalos/posts/1859088730792837

Curtis is Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait, amelyben azt írja, hogy továbbra is jönnek az új dalok, továbbá sok sikert kíván a csapatnak is. A bejegyzésben kiemeli: “Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA!
De én megmaradok úriember…”

https://www.facebook.com/Curtis4ker/photos/a.586676351378690/1903014309744881

 

Forrás: Index | Borítókép: Facebook / Majka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest