Hírek Kiemelt hírek

A SZIN-en jelentette be Majka: drogproblémái miatt nem dolgozik tovább Curtisszel

A rapper az esti koncertjének első száma után bejelentette: nem dolgozik többet együtt Curtisszel. Majka társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be Curtisszel a több éve tartó közös munkát – írja az Index.

A hírportál szerint a koncerten Majka azt is elmondta, hogy Curtis drogproblémái miatt majdnem lemondták a szegedi fellépést is, de végül másképp döntött. Ez azért is érdekes, mert hétfőn elmaradt Majkáék győri fellépése, bár azt áramkimaradással magyarázták. Majka hiába mondta el a rajongóinak, miért maradt el a koncert, később a magyar bulvármédiát bejárta a hír, hogy a rajongók nekiestek, mire az előadó durván visszaszólt az őt bírálóknak.

Majka közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben számolt be az utóbbi évek nehézségeiről. Mint írja: elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat!

Egy fájdalmas, és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem! Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat ,sőt inkább…

Közzétette: Majka – 2018. augusztus 22., szerda

Curtis is Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait, amelyben azt írja, hogy továbbra is jönnek az új dalok, továbbá sok sikert kíván a csapatnak is. A bejegyzésben kiemeli: “Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA!
De én megmaradok úriember…”

Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete!Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok,jönnek az új dalok úgyan…

Közzétette: Curtis – 2018. augusztus 23., csütörtök

 

Forrás: Index | Borítókép: Facebook / Majka