Az év diákmunkásait köszöntötték Makón, átvette a Forgatós a Megyei Alkotói Díjat, soha nem volt még ennyi bölcsődei férőhely Magyarországon – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Fórumot tartottak tegnap délelőtt a Makói Járási Hivatalban, ahol köszöntötték az év diákmunkásait, továbbá népszerűsítették a munkahelyteremtő támogatást a program keretein belül. A fórumon részt vett Juhász Tünde kormánymegbízott is. Augusztus 20-án, Ópusztaszeren újabb nagy elismerésben részesült a makói Forgatós Táncegyüttes, számolt be róla Facebook oldalán Doktor László.

A nyilvántartott álláskeresők száma 6,3 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adatai szerint a júliusi zárónapon 257 400 álláskereső volt, több mint 17 ezerrel kevesebb, mint egy éve. A három év alatti gyerekek számára vetítve még soha nem volt ennyi bölcsődei férőhely Magyarországon – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden Budapesten. Az idén mintegy 30-35 ezer lakást kezdtek el építeni, amiből körülbelül 18 ezer készülhet el még ebben az évben – mondta Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke a tegnapi napon.

Sajtóinformációk szerint Szél Bernadett lemond az LMP-ben betöltött társelnöki és frakcióvezetői posztjáról, a hírt az ellenzéki párt hivatalosan eddig nem erősítette meg. 

A mai napot pedig az AC/DC dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest