Hírek Kiemelt hírek Térség

Koszorúzással és ünnepi szentmisével emlékeztek meg Kiszomboron

A megemlékezés a Szent István-szobornál kezdődött, ahol az államalapító tiszteletére elhelyezték a megjelentek koszorúikat, virágaikat, ezt követően ünnepi szentmisét tartottak a településen. A koszorúzáson Lázár János, a térség országgyűlési képviselője is részt vett.

Elsőként Lázár János országgyűlési képviselő, ezt követően pedig Szegvári Ernőné polgármester és a képviselő-testület tagjai helyezték el koszorúikat Kiszombor Nagyközség Önkormányzata nevében, a Kiszombori Roma Nemzetiségi Önkormányzatot Bakos Tamás képviselte.

navigate_before
navigate_next

A Kiszombor Nagyboldogasszony Római Katolikus Plébánia képviseletében Varga Attila plébános volt jelen, a Kiszombor-Maroslelei Református Misszió Társegyházközség nevében Matosné Bokor Anikó lelkésznő és Hugyecz Mihályné helyezett el koszorút. A Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör részéről Hegedűsné Bellik Klára emlékezett meg a szobornál.

A koszorúzást követően ünnepi szentmisét tartottak a Nagyboldogasszony Római Katolikus Templomban, majd Takács Emese és Rónai Dániel gitárművészek Szent István-napi koncertjük következett.