Nyáresti hangulatban mutatták be a Marosvidék új számát, már látszik az új kézilabdacsarnok helye, a választókörzet több településén ünnepi beszédet mond Lázár János – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

A Grand Hotel Glorius Vigadó terén ajánlották a jelenlévők figyelmébe a Marosvidék most megjelent kiadványát. A kulturális folyóirat ezúttal kilenc nagy témakörben huszonöt izgalmas írást tartalmaz, amelyek ismertetése igazi mediterrán környezetben zajlott. Már látszik az új kézilabdacsarnok helye: elbontották az önkormányzati épületet, amelynek területén felépítik a csarnokot. Az új sportlétesítmény 650 millió forintból épül fel. Hódmezővásárhelyen, Makón és Apátfalván ünnepi beszédet mond, Kiszomboron a koszorúzáson vesz részt Lázár János Szent István király ünnepén.

Épül a Szegedi Ifjúsági Centrum, a Szeged-Csanádi Egyházmegye beruházásában megvalósuló létesítmény bokrétaünnepét pénteken tartották. Szurikáták születtek a Szegedi Vadasparkban: a látogatók már meg is figyelhetik a két kölyköt, mert egyre több időt töltenek az üregeken kívül. Tizenkét új művész mutatkozik be a Szegedi Nemzeti Színházban: a Nagyszínház első bemutatója Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátéka lesz.

A mai napot pedig az Ivan & The Parazol dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest