Hírek Makó Sport

A szívére hallgatott a Makó játékosa

Benne volt a pakliban, hogy távozik, de végül a maradás mellett döntött – írja a csfoci.hu.

Nagy győzelmet aratott a múlt szombaton a Makói FC, amely a tavalyi bronzérmest, az Iváncsát fektette két vállra hazai pályán, így a hagymavárosiak megszerezték első pontjaikat a 2018-19-es bajnokságban.

– Nagy volt a boldogság a meccs után, hogy megszereztük idei első győzelmünket, főleg egy bajnokesélyesnek kikiáltott csapat ellen. Úgy érzem, egy igazi csapatmunka volt, mindenki betartotta az utasításokat és a saját feladatát, aminek meg is lett az eredménye! Hátvédeink rendre megállították az iváncsaiakat, mi a támadósorban igyekeztünk gyors kontrákkal meglepni őket. Külön öröm, hogy az én gólommal nyertünk, sikerült kicselezni két embert, majd jobbal besodortam a kapus lábai között – emlékezett vissza a meccset eldöntő találatára Széll Kristóf.

A fiatal makói játékos kapcsán a nyáron felmerült a távozás, azonban végül maradt a Maros-partiaknál. Ennek kapcsán elmondta, Budapesten harmadéves egyetemista, és elég kimerítő számára a folyamatos utazás.

– Jött a lehetőség, hogy kipróbáljam magam egy Pest-közeli csapatnál. Nehéz döntés előtt álltam, de a szívem győzött, és úgy éreztem, ezt a szezont biztos makói színekben viszem végig – fogalmazott kérdésünkre Széll Kristóf.

A Makónak igen keményen kezdődik az idény, hiszen az első három fordulóban a Szeged-Grosics Akadémiával, az Iváncsával és a SZEOL-lal találkozik: utóbbi együtteshez vasárnap látogatnak Magyar György tanítványai. – Nem mi voltunk az Iváncsa ellen az esélyesek, mégis sikerült győznünk. Ilyen eredményt aláírnék a SZEOL ellen is! – zárta a makói futballista.

Fotó forrása: szinvilag.eu