Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

600 milliós beruházást adtak át a Montág-pusztán, gyűjtést szerveznek Makón a tanévkezdés alkalmából és Miniszterelnöki biztossá nevezte ki Lázár Jánost Orbán Viktor – tegnap ezeket a cikkeket hoztuk Önöknek!

Ismét jelentkezik az Orvos válaszol rovatunk: dr. Császár Ildikó kórházi adjunktus, belgyógyász és nefrológus szakorvos várja a kérdéseiket. Gyűjtést szervez Magyar Református Szeretetszolgálat Makón: tanévkezdés alkalmából tanszer- és tartós élelmiszert gyűjtenek a rászoruló családok részére. 

Átadták a Montág-pusztai állattartó telepet: a Körös-Maros Nemzeti Park a 600 millió forintos beruházással új magyar szürkemarha törzstenyészetet is létrehozott. Miniszterelnöki biztos lesz a hódmezővásárhelyi-makói térség országgyűlési képviselője: kiemelt feladata a nemdohányzók védelme.

Miniszterelnöki biztossá nevezte ki Lázár Jánost Orbán Viktor – Makó Híradó

Miniszterelnöki biztos lesz a hódmezővásárhelyi-makói térség országgyűlési képviselője, kiemelt feladata a nemdohányzók védelme.

Bár tegnap este még viharos szél volt Makón és a térségben, ma már 30 fok várható. Az időjárás-előrejelzés szerint elszórtan zivatarokra is számíthatunk. Ha nem szeretnének elázni, akkor két programot ajánlunk: 15 órától Művészetek Katedrája festészeti kurzusának nyílik zárókiállítása a Hagymatikumban, illetve 18 órától a Szent Gellért Kollégiumban tart előadást Forgó Géza történész Homonnairól és képeiről.

A napot kezdjük egy kedves videóval: így nyaralnak a corgik!