Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Általános iskolásokat támogat Makó, kezdetét vette a kétnapos Kiskaska Kézműves Mulatság és az Asia Express is berobogott – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

A kánikula kitart és az állatainkra is hatással van: a Nébih hasznos tanácsokkal szolgál az állattartóknak. Czirbus Gábor is részt vett az Ifjúsági Színtér FIFA bajnokságán: bár nem ő nyerte a trófeát, a kellemesebb idő beálltával sok szeretettel várja a fiatalokat az igazi pályán egy kis mozgásra. Makói bajnoki cím az U14-es strandfociban: A Maros-menti UFC nyerte a négyesdöntőt.

Kegyeleti tárgyakat lopott egy nő Pitvaroson: a makói rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt. 1653 iskolást támogat Makó: négy helyi papír-írószer boltban lehet beváltani a tanszervásárlási utalványt. Utolsó részéhez érkezett Lázár János BEST OF sorozata: az utolsó rész humorban nem szűkölködött. A színes esernyők alatt nyílt meg a kétnapos Kiskaska Kézműves Mulatság: Csordás Tibi és a WOX is fellépett az első napon. Berobogott az Asia Express Makóra – a nyolcnapos rendezvénysorozat Apátfalvára is átnyúlik.

Berobogott az Asia Express Makóra – Makó Híradó

Thaiföldi és magyar fiatal művészek munkáiból nyílt kiállítással vette kezdetét a 2018-as Asia Express. A nyolcnapos programsorozat alatt nemcsak Makón, hanem Apátfalván is alkotnak a résztvevő filmesek.

Programokban ma nem lesz hiány: nyolcadik alkalommal rendezik meg a Marosmenti VW Konszern Party-t a Maros-parton, illetve Csanádpalotán városnapok lesznek. Délután a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben Asia Express Nap lesz. A Kiskaska is folytatódik, illetve aki messzebb utazna, Ópusztaszeren Dinnyefesztiválon vehet részt az emlékparkban. A rendezvényekhez 33 fok és erős napsütés társul: ne felejtsük el a folyadékpótlást!

S ha már napsütés és strand: a Lóci Játszik elénekli, miért is strandol jobban, mint mi!