Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Bemutatkoztak az új csanádpalotai képviselők, javában zajlik a Művészetek Katedrája, V. Nagy Nándor-kiállítás nyílt a Glorius Vigadóban és kisvállalkozások hírnévépítéséről tartott előadást Fülöp Zoltán.

A Föld visszafordíthatatlanul veszélyes üvegházzá válhat: figyelmeztetett egy nemzetközi kutatócsoport az amerikai tudományos akadémia folyóiratában megjelent új tanulmányban. Európa-szerte terjed az afrikai sertéspestis: az elmúlt két hónapban több európai országban is rosszabbodott az afrikai sertéspestis járványhelyzet. 

Művészetek Katedrája: a Magyar Művészeti Akadémia elnöke volt Makó vendége a katedra első kerekasztal beszélgetésének. A kurzusok pedig már javában zajlanak a városban.  A XI. Natura Marosmenti Művésztelep nyitókiállításának a Glorius Vigadó adott helyett.

A Marosmenti Vállalkozók Szövetségének második klubestjén Fülöp Zoltán, kisvállalati PR specialista tartott előadást a Koronában: szó esett arról, hogyan is kell hírnévre szert tenniük a kisvállalatoknak. Két új képviselő mutatkozott be Csanádpalotán.

Maximumra kapcsol a nyár: ma is akár 34 fok is várható. Leghamarabb szombaton jöhet zápor, zivatar. 

A napot kezdjük egy Rúzsa Magdi számmal, aki szeptemberben a Hagymafesztiválon is fellép.