Hírek

Jó reggelt, Makó!

Sportnapot tartottak a Hagymatikumban, falunapoztak Nagylakon és Pitvaroson, harmadik hetéhez ért a kiszombori kukorica-útvesztő és torlódásra kell számítani a megyei határátkelőknél – ezeket is hoztuk tegnap Önöknek!

Több üdítő, sör és jégkrém fogy a tavalyinál a hőség miatt – számoltak be a hazai kereskedelmi áruházláncok. A hőség miatt fokozott figyelemre int a rendőrség: a nagy meleg miatt bármikor történhet tragédia. Hét év alatt több mint a duplájára nőtt a mézfogyasztás Magyarországon – derült ki az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért felelős államtitkárának beszámolójából.

Torlódás alakult ki a megyei határátkelőknél: a szerb és román határoknál is több órás várakozásra számíthatnak a ki- és belépő oldalon az utazók. Összeöntötték a Magyarok kenyeréhez gyűjtött búzát: Makóról is került a közösbe termény. Ismét sportnap volt a Hagymatikumban: 22 csapat jelentkezett ötféle sportágra. Harmadik hetéhez ért a kiszombori kukorica-útvesztő: ősmagyar napot szerveztek a labirintusnál. Nagylakon szkanderverseny, Pitvaroson testvértelepülése múlatta az időt a falunapon. Lázár János újabb best of-videót töltött fel közösségi oldalára. 

Lázár János folytatja a Best Of-ot – Makó Híradó

Ismét visszatekinthetünk az elmúlt időszakra az országgyűlési képviselő által megosztott videóval.

Ma is remek időre számíthatunk: a hőmérő higanyszála elérheti a 33 Celsius-fokot is. Ha teheti, töltse hűvös helyen vagy vízparton a szabadidejét, este pedig látogasson fel a Zenepavilonhoz, ahol a Good Company lép fel.