Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Anyatejes napot tartottak Makón, megújul a pitvarosi óvoda és a mozgásról szólt az este több településen is: tegnap ezekkel a hírekkel jöttünk!

Kásler Miklós szerint növelni kell a várható élettartamot: még idén a kormány elé kerülhet egy nemzeti népegészségügyi program. Meghosszabbították a hőségriasztást: vasárnap éjfélig él az ország egész területére kiadott hőségriasztás. Az EU közel 200 millió eurót ad a Berettyóújfalu-Debrecen autópálya építésére: ez mintegy 64 milliárd forintot jelent. 

Az anyatej fontosságára hívták fel a figyelmet Makón: az idei rendezvény a „Támogassuk a szoptatást közösen” mottót kapta. Makói idősek otthonában járt Czirbus Gábor: az alpolgármester megnézte az otthon felújítását, és tájékoztatta a lakókat a városi fejlesztésekről. Makó mellett több térségi település is csatlakozott a Mozgás Éjszakájához: népszerű volt a mozgás. Mintegy 70 millió forintból újulhat meg a pitvarosi óvoda.

Augusztus végére megújul a pitvarosi óvoda – Makó Híradó

Ma ismét sportnap lesz a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben: ötféle sportágban a legjobbakat majd. Nagylakon a falunap folytatódik: legeket választanak és sztárfellépők is lesznek. De Pitvarosan is falunapot tartanak: fellép Essemm és házibuli is lesz Attilával. Ehhez jó időt ígérnek az időjósok: 33 fok és napsütés lesz.

A reggelt kezdjük egy Arctic Monkey számmal.