Hírek Kiemelt hírek Makó Sport

22 csapat a Hagymatikum sportnapján

Streeetball, strandfoci, strandröplabda, lábtengó, ez volt a sláger újra a sportnapon, de a teqballt is ki lehetett próbálni.

– Ez az idő most jobb, mintha nagyon meleg lenne, mert az nem kedvez annyira a mozgásnak – mondja Kovács Gábor. A sportszervező szerint hőségben sokkal nehezebben regenerálódik a mérkőzések után a szervezet, és a homok is nagyon felmelegszik.

A Hagymatikum sportnapjára most több mint 20 csapat nevezett, a versenyzők a mozgás mellett a fürdő medencéit is ingyen használhatják.

– Ez egy plusz motiváció a nevezőknek, akik regisztrálnak előzetesen e-mailben. Nekünk pedig sokkal könnyebb így megszervezni a versenyt, mint ha itt a helyszínen kellene összegyűjteni versenyzőket – fogalmazott a sportszervező.

Négy sportágban hirdettek most versenyt, ezek a streetball, strandfoci, strandröplabda, lábtengó voltak, a teqball, amit szintén ki lehetett próbálni,  egyelőre még kevésbé ismert és népszerű. Kovács Gábor szerint a pici asztalon játszott sportág nagyon nagy koordinációt és ügyességet igényel, ami a tapasztalt lábtengósokat is próbára teszi.

A csapatok között sok volt az ismerős arc, ám egyre több fiatal is nevez. Az elsők aranyérmeket kapnak, de a Hagymatikum is felajánl ajándékokat a helyezetteknek.

navigate_before
navigate_next