Hírek Kiemelt hírek Ország-világ Sport Térség

Mozgás éjszakája a térségben

Ma este van a Mozgás Éjszakája, amelyhez a térség nyolc települése csatlakozott. Ha ön is részt vesz a programokon, küldjön nekünk képet névvel, helyszínnel, esetleg pár mondattal a programokról. Cikkünk folyamatosan frissül, miközben bejárunk néhány települést.

Nagylakon már korán megkezdték a mozgást, délelőttől folyamatosan vízifocit lehetett kipróbálni, az innen érkezett képek alapján a gyerekek legnagyobb örömére. A településen ráadásul a hétvégén falunapot is tartanak.

navigate_before
navigate_next

Csanádpalotán is kerékpártúráznak. Itt 20:00-tól röplabda bajnokság és kispályás labdarúgó torna is lesz.

Makón már negyedik alkalommal rendezték meg a Mozgás éjszakáját amely számos programmal várták a mozogni vágyókat: többek között kerékpártúrán, labdarúgáson és különböző edzőtermi edzésen lehetett részt venni. A Makói Egészségfejlesztési Iroda által szervezett eseményen különböző szűréseken is részt lehetett venni. A rendezvényt az Ergopad Bajnokság nyitotta meg, amelynek este volt az eredményhirdetése is. Csiszár Sándor és Csiszár Sándorné is kipróbálta az evezőpadot. Ilona elárulta, a hetedik X után is az életük része a testmozgás: kerékpároznak, nordic walkingolnak, de még jógáznak is.

navigate_before
navigate_next

Kiszombor második alkalommal csatlakozott a programsorozathoz. A műfüves és rendes focipályán is labdarúgás folyt, de akár ping-pongozni és tollas labdázni is lehetett. A rendszeresen megtartott jóga kivételesen nem a megszokott volt: a kellemes lágy zenéhez gyertyafény dukált.

navigate_before
navigate_next

Csanádalberti igazi sportos település volt most is. Az alig 500 fős településen 50-60 ember gyűlt össze, hogy focizzon, kosárlabdázzon, vagy fusson egy kicsit. A mozgást a település polgármestere, Csjernyik Zoltán sem hagyhatta ki.

navigate_before
navigate_next