Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Hűsítő kaput helyeztek ki a főtérre, országos kutyakiállítást szerveznek Makón, a Komáromi kisleány lett Magyarország tortája – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

A tartós hőség miatt keddre is az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, a városvezetés párakaput helyeztetett ki a főtéren, illetve az InfoPont előtt hűsítő pontot alakítottak ki.

Országos kutyakiállítást szerveznek Makón: az ingyenes rendezvényre 600-800 kutya érkezne. Kislemezekben gondolkozik a Unique – Völgyesi Gabriellával, a zenekar énekesnőjével apátfalvi koncertjük után beszélgettünk. A mai napon folytatódik Az orvos válaszol: online fogadóóránkról ide kattintva tudhat meg többet.

Gyárat épít a BMW német autógyártó vállalat Debrecenben – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap Budapesten. A mai napon kezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba: az alaprendelések 12,5 millió tankönyve augusztus végéig érkezik meg az intézményekbe. A Komáromi kisleány lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Három kívánság elnevezésű tortát választották.

A mai napot pedig az Ivan & The Parazol dalával indítjuk!