Nem állhat le a munka nyáron sem Makón, Tusványoson népszerűsítették a Hagymatikumot, folytatódott a Szent Anna Napok – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

– Továbbra is fejlődik a város! – írta Czirbus Gábor Facebook-oldalán: az alpolgármester körbejárta a folyamatban lévő építkezéseket, elégedett volt a szakemberek munkájával. A XXIX. Bálványosi Nyári Szabadegyetem programjain részt vett Farkas Éva Erzsébet polgármester is, ahol Magyar Turisztikai Ügynökségnek köszönhetően Makó bemutatkozhatott. Orbán Viktor miniszterelnök is előadást tartott a szabadegyetem zárónapján.

Két nagyszabású koncerttel zárult a Szent Anna Napok második napja: elsőként a Unique lépett a színpadra, őket Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar követte. Az utcabálon a Nówé Band húzta a talpalávalót. Az ünnepi testületi ülésen a Díszpolgári cím átadására is sor került, amelyet Csikota József kapott.

16 nyugdíjasklub találkozott Ambrózfalván: Csongrád és Békés megyéből is érkeztek vendégek a településre, hogy közösen együtt töltsenek egy napot. Élő zenével és ebéddel várták az időseket. Teljesen új köntösben és új tulajdonossal nyílt meg Csanádpalotán a Kelemen László utcában az egykori ÁFÉSZ ABC: a Hunor Coop Zrt. teljesen önerőből, 150 millió forintból bővítette és újította fel az egykori üzletet

A mai napot pedig a Blahalouisiana dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest