Hírek Kiemelt hírek Makó

Tusványoson népszerűsítették a Hagymatikumot

A XXIX. Bálványosi Nyári Szabadegyetem programjain részt vett Farkas Éva Erzsébet polgármester is, ahol Magyar Turisztikai Ügynökségnek köszönhetően Makó bemutatkozhatott. A város első embere Guller Zoltánnal, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával kerekasztal-beszélgetésen vett részt.

Makó turisztikai jövőjéről, az országos turisztikai lehetőségekről és fejlesztésekről is sikerült beszélnie Farkas Éva Erzsébet polgármesternek Guller Zoltánnal, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával. A Tusnádfürdőn megrendezett XXIX. Bálványosi Nyári Szabadegyetem programján a város is bemutatkozhatott, így több tízezer látogató ismerhette meg Makót és a Hagymatikumot is.

A kerekasztal-beszélgetésen részt vett Gergely Gábor, a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő igazgatója is.A Hagymatikum Gyógyfürdő 2018-ban Európa legjobb családbarát fürdője szakmai díjat kapta meg, ennek és a Makoveczi örökségnek köszönhetően Makó kiemelt prémium kategóriás turisztikai központtá válhat a jövőben. Gergely Gábor és a Hagymatikum csapata Tusványoson több tízezer látogató előtt népszerűsítette a makói fürdőt.